Quote: To wszystko na ten temat.Mozecie sobie pisać od teraz co Wam się podoba.... Miłej zabawy...
To wszystko na ten temat.Mozecie sobie pisać od teraz co Wam się podoba....
Miłej zabawy...
My mamy swietna zabawe, bo wlasnie o to chodzi. Po to sa fora na LP. Czyzbys nie wiedziala tej prostej rzeczy ? w szoku jestem, potrafisz zaskoczyc
Quote:Wiekszosc z panstwa kturzy tutaj jestescie wypowiadacie sie na forum,,prawdy,, uwazam ze nieznacie tego pojecia i nierozumiecie co tak naprawde oznacza,niechce juz wspominac o uczciwosci grzecznosci wypowiedzi wobec nieznanych osob te pojecia sa wam calkiem once ,DLA WAS ;OCZYWISCIE WIECIE O KOGO TU MI CHODZI NATYM FORUM ZALEZY TYLKO NA WYGRYWANIU konkursow i jak to jeden pan napisal to dla dzieci ,moze i ma racje tylko czy tak naprawde te dzieci to zobacza ,sprobuja ,ja w to watpie ,zanim ktokolwiek zacznie obrazac inna osobe niech ja pozna lepiej porozmawia chociazby przez skeypa zadna zwas tego niechce jestescie nieuczciwi i bardzo chciwi nad tym ubolewam i mam nadzieje ze nastepne pokolenia niebeda braly przykladu .pozdrawiam
Czy ty Konstanty nie rozumiesz, ze nikt z toba nie chce rozmawiac nawet na Skaypie? Czy to do Ciebie dochodzi??? Masz Joanne z nia porozmawiaj, moze nie bedzie klamac jak ze mna. Twoj rodzaj czlowieka, dogadacie sie tak mysle
Quote: Quote: To wszystko na ten temat.Mozecie sobie pisać od teraz co Wam się podoba.... Miłej zabawy... My mamy swietna zabawe, bo wlasnie o to chodzi. Po to sa fora na LP. Czyzbys nie wiedziala tej prostej rzeczy ? w szoku jestem, potrafisz zaskoczyc
MY to znaczy kto,moze razem będziemy się śmiać a tym razem z kogoś innego.....?
Quote: Quote:Wiekszosc z panstwa kturzy tutaj jestescie wypowiadacie sie na forum,,prawdy,, uwazam ze nieznacie tego pojecia i nierozumiecie co tak naprawde oznacza,niechce juz wspominac o uczciwosci grzecznosci wypowiedzi wobec nieznanych osob te pojecia sa wam calkiem once ,DLA WAS ;OCZYWISCIE WIECIE O KOGO TU MI CHODZI NATYM FORUM ZALEZY TYLKO NA WYGRYWANIU konkursow i jak to jeden pan napisal to dla dzieci ,moze i ma racje tylko czy tak naprawde te dzieci to zobacza ,sprobuja ,ja w to watpie ,zanim ktokolwiek zacznie obrazac inna osobe niech ja pozna lepiej porozmawia chociazby przez skeypa zadna zwas tego niechce jestescie nieuczciwi i bardzo chciwi nad tym ubolewam i mam nadzieje ze nastepne pokolenia niebeda braly przykladu .pozdrawiam Czy ty Konstanty nie rozumiesz, ze nikt z toba nie chce rozmawiac nawet na Skaypie? Czy to do Ciebie dochodzi??? Masz Joanne z nia porozmawiaj, moze nie bedzie klamac jak ze mna. Twoj rodzaj czlowieka, dogadacie sie tak mysle