Menu

This forum is not active, and new posts may not be made in it.
RE: uwaga
3/14/2010 1:18:58 PM
Quote:

To wszystko na ten temat.Mozecie sobie pisać od teraz co Wam się podoba....

Miłej zabawy...

My mamy swietna zabawe, bo wlasnie o to chodzi. Po to sa fora na LP. Czyzbys nie wiedziala tej prostej rzeczy ? w szoku jestem, potrafisz zaskoczyc

3/14/2010 1:22:24 PM

Quote:
Wiekszosc z panstwa kturzy tutaj jestescie wypowiadacie sie na forum,,prawdy,, uwazam ze nieznacie tego pojecia i nierozumiecie co tak naprawde oznacza,niechce juz wspominac o uczciwosci grzecznosci wypowiedzi wobec nieznanych osob te pojecia sa wam calkiem once ,DLA WAS ;OCZYWISCIE WIECIE O KOGO TU MI CHODZI NATYM FORUM ZALEZY TYLKO NA WYGRYWANIU konkursow i jak to jeden pan napisal to dla dzieci ,moze i ma racje tylko czy tak naprawde te dzieci to zobacza ,sprobuja ,ja w to watpie ,zanim ktokolwiek zacznie obrazac inna osobe niech ja pozna lepiej porozmawia chociazby przez skeypa zadna zwas tego niechce jestescie nieuczciwi i bardzo chciwi nad tym ubolewam i mam nadzieje ze nastepne pokolenia niebeda braly przykladu .pozdrawiam

Czy ty Konstanty nie rozumiesz, ze nikt z toba nie chce rozmawiac nawet na Skaypie? Czy to do Ciebie dochodzi??? Masz Joanne z nia porozmawiaj, moze nie bedzie klamac jak ze mna. Twoj rodzaj czlowieka, dogadacie sie tak mysle

Joanna K
337 Friends
337
11492 Posts
11492
Send Message
Invite Me as a Friend
Top 25 Poster
3/14/2010 1:24:22 PM
Quote:
Quote:

To wszystko na ten temat.Mozecie sobie pisać od teraz co Wam się podoba....

Miłej zabawy...

My mamy swietna zabawe, bo wlasnie o to chodzi. Po to sa fora na LP. Czyzbys nie wiedziala tej prostej rzeczy ? w szoku jestem, potrafisz zaskoczyc

MY to znaczy kto,moze razem będziemy się śmiać a tym razem z kogoś innego.....?

Asia:)
3/14/2010 1:27:54 PM
chyba widzisz kto MY. Uzytkownicy LP. Konstanty chce z toba porozmawiac na rozne tematy. Swoja droga pisalas ze to juz wszystko na ten temat a jeszcze wtracasz 3 grosze. Masz skaypa dzwon do Kostka. Zrobicie opozycje to pogadamy
3/14/2010 1:28:06 PM
Quote:

Quote:
Wiekszosc z panstwa kturzy tutaj jestescie wypowiadacie sie na forum,,prawdy,, uwazam ze nieznacie tego pojecia i nierozumiecie co tak naprawde oznacza,niechce juz wspominac o uczciwosci grzecznosci wypowiedzi wobec nieznanych osob te pojecia sa wam calkiem once ,DLA WAS ;OCZYWISCIE WIECIE O KOGO TU MI CHODZI NATYM FORUM ZALEZY TYLKO NA WYGRYWANIU konkursow i jak to jeden pan napisal to dla dzieci ,moze i ma racje tylko czy tak naprawde te dzieci to zobacza ,sprobuja ,ja w to watpie ,zanim ktokolwiek zacznie obrazac inna osobe niech ja pozna lepiej porozmawia chociazby przez skeypa zadna zwas tego niechce jestescie nieuczciwi i bardzo chciwi nad tym ubolewam i mam nadzieje ze nastepne pokolenia niebeda braly przykladu .pozdrawiam

Czy ty Konstanty nie rozumiesz, ze nikt z toba nie chce rozmawiac nawet na Skaypie? Czy to do Ciebie dochodzi??? Masz Joanne z nia porozmawiaj, moze nie bedzie klamac jak ze mna. Twoj rodzaj czlowieka, dogadacie sie tak mysle

Panie Jedrku w dniu wczorajszym uczyl mnie pan zasad dobrego wychowania dzisiaj to Pan mi zaczyna tykac a przecierz wcale sie nieznamy czyzby pan znowu czegos zapomnial .
dzieciak65

Search for People

Enter part of a name below to search our members.
Search People
Advanced