Nowa wiadomosc odnosnie powyzszego pomyslu! Danusia Cezar napisala, ze idea jest poruszana w zarzadzie KPK. W tej chwili jest w stadium przygotowywania takzywanego "draft". A wiec moze od jesieni takie forum by moglo ruszyc... Piotr... Co ty o tym myslicz?
Artur, gdzie Danusia to napisala? Do Ciebie?
Bedac czlonkiem Referatu Mlodziezowego przy KPK nie mam takich wiadomosci jak ty. Brakuje tutaj komunikacji przewodniczacej z reszta komitetu. Czuje sie "left out".
Czesc Pawel! Po prostu potem jak zaczelismy o tej propozycij znowu rozmawiac, to przez email zapytalem Danusie jakie sa plany. Danusia mi odpowiedziala, a ja przekazalem wiadomosc tutaj. Takze wiesz to samo co ja :-).
Witam.
Wydaje mi sie, ze opcja jest bardzo ciekawa, pod warunkiem, ze znow nie skonczy sie to na wypaszczaniu! Jak zwykle sluze swoja pomoca.
Pozdrawiam
Jak podaje pani Yvonne Bogorya z Toronto na innym temacie, KPK jest zachecone wkladem mlodziezy, i chce podczas zjazdu KPK zorganizowac takze konferencje mlodziezowa. Jest to nastepny powod dla ktorego dobrze by sie bylo zgrac i zorganizowac silna grupe mlodziezowa przy KPK w Winnipeg.