Menu

To forum nie jest aktywne i nie można w nim dodać nowych postów.
Zawsze wierzyłem że jest jakiś sposób
6/17/2008 1:57:58 PM

Miło mi zobaczyć pierwsze kroki polonijnej młodzieżowej grupy w Winnipegu.

Jestem przekonany że to jest właściwy czas. Coraz więcej młodszych i młodych ludzi pojawia się w polonijnych organizacjach.

Stworzenie organizacji o takim profilu powinno być bardzo atrakcyjne dla młodej Polonii.

Moje gratulacje za pomysł i życzę sukcesów.

My ze swojej strony, będziemy popierać jak tylko będziemy mogli.

Bogdan Fiedur

RE: Zawsze wierzyłem że jest jakiś sposób
6/17/2008 2:07:29 PM

Bogdanie,

Dziekuje serdecznie za mile slowa i poparcie. Mysle ze nasza inicjatywa znajdzie wsrod mlodziezy polonijnej duze poparcie. Na to liczymy.

Moge juz zdradzic iz pierwszy z serii oferowanych warsztatow odbedzie sie w polowie sierpnia i bedzie to warsztat z dziedziny wioslarstwa. Wiecej informacji wkrotce w polonijnych mediach.

6/17/2008 10:44:03 PM

Super!  Fajny pomysl... .  Planujecie kajakarstwo czy bardziej canoe?

6/18/2008 9:27:01 AM

Ten pierwszy warsztat bedzie z wioslarstwa. Pomysl jest zeby uzyc do tego "Dragon Boats" a to dlatego ze latwiej jest w ten sposob pracowac z wieksza grupa. Jesli bedziemy mieli 40-tu chetnych to latwiej bedzie to zorganizowac uzywajac dwoch dragon boats niz 20 kajakow. Napewno w przyszlosci bedziemy robic cos z kajakami i canoe.

Ale szczegoly musze jeszcze opracowac ze sponsorem naszego warsztatu.

6/18/2008 9:38:18 AM

Artur, kiedys podales wspanialy pomysl na forum mlodziezowym z KPK. Mam nadzieje ze nadal jestes tym zainteresowany bo chcialbym twoj pomysl zrealizowac moze na jesien albo nawet zima.

Chodzi mi tutaj o zrobienie festiwalu "Mini Opole". Chcialbys sie tego podjac? Mozna by to zorganizowac pod plaszczykiem nowego klubu PKSR wspolnie z KPK i SPK i kto kolwiek by jeszcze chcial sie przylaczyc. Moze PolishWinnipeg.com i Radio Polonia by rowniez pomogli?

Jest pomysl aby zrobic polonijny piknik na Whiteshell chyba we wrzesniu. Mozna by wtedy sprobowac. Festiwal Mini Opole "Pod Chmurka" w plenerze. Mogloby byc ciekawie.

Moje strony...

Szukaj ludzi

Wpisz imię by wyszukać.
Szukaj użytkowników
Zaawansowane