Menu

Miron W
38 Friends
38
6947 Posts
6947
Send Message
Invite Me as a Friend
Top 25 Poster
bieżące info, takie do przekazania i skonfrontowania
2/6/2011 9:15:48 PM
Tak pomyślałem, że moglibyśmy tu o różnych sprawach, o których dowiadujemy się, a które nas zaskakują, denerwują czy poruszają; może warto poznać co inni na ten temat myślą.
wredny ja;)
New Reply
Miron W
38 Friends
38
6947 Posts
6947
Send Message
Invite Me as a Friend
Top 25 Poster
RE: bieżące info, takie do przekazania i skonfrontowania
2/6/2011 9:16:56 PM
Dziś nad ranem zmarł Gary Moore. Kawał legendy! Pamiętacie Jego muzę ?

wredny ja;)
New Reply
Barbara K.
636 Friends
636
43545 Posts
43545
Send Message
Invite Me as a Friend
Top 25 Poster
2/6/2011 9:27:31 PM
Również dziś Rober Kubica miał poważny wypadek. Zmiażdżona dłoń i połamana noga. Wg. ostatnich informacji ... ręka została unaczyniona, złamania poskładane. Następne dni pokażą czy dłoń będzie władna i odzyska pełną sprawność.
New Reply
Miron W
38 Friends
38
6947 Posts
6947
Send Message
Invite Me as a Friend
Top 25 Poster
2/6/2011 9:29:42 PM
Quote:
Również dziś Rober Kubica miał poważny wypadek. Zmiażdżona dłoń i połamana noga. Wg. ostatnich informacji ... ręka została unaczyniona, złamania poskładane. Następne dni pokażą czy dłoń będzie władna i odzyska pełną sprawność.
Cholera, ale czy da radę wrócić? Nie słyszałem wcześniej! Właśnie przeczytałem o tym na forum Jędrka w wątku o Italii, gdzie Ada wspomniała, szok!
wredny ja;)
New Reply
Barbara K.
636 Friends
636
43545 Posts
43545
Send Message
Invite Me as a Friend
Top 25 Poster
2/6/2011 9:39:00 PM
Quote:
Quote:
Cholera, ale czy da radę wrócić? Nie słyszałem wcześniej! Właśnie przeczytałem o tym na forum Jędrka w wątku o Italii, gdzie Ada wspomniała, szok!

Do mnie to dotarło w południe na spacerze. Czytałam ostatnia aktualizację i jest tak, jak napisałam. Następne dni pokażą.

New Reply

Search for People

Enter part of a name below to search our members.
Search People
Advanced