Menu

Miron W
38 Friends
38
6947 Posts
6947
Send Message
Invite Me as a Friend
Top 25 Poster
aktywne fora
5/19/2011 7:00:02 PM
mam pytanka: piersze czy to konieczność, że w ostatnio aktywnych forach pojawiają się miejscowości z których są nowi zapisujący się na lp? no i drugie co decyduje, że dane forum jest w forach ciekawych? są fora na których dużo się pisze i są popularne, a nie są tam ujęte, a było by prościej i szybciej na nie się dostać po zalogowaniu, ot co liczę na odpowiedź dziena z góry, hajos
wredny ja;)
New Reply
Miron W
38 Friends
38
6947 Posts
6947
Send Message
Invite Me as a Friend
Top 25 Poster
RE: aktywne fora
6/1/2011 4:51:25 PM
szkoda, że nikt poważnie pytania mojego nie potraktował a może się udaje, że nie pytałem wcale, ale co mi tam, zapytam raz jeszcze, z pełnym szacunkiem do pory roku jaką jest zima np. ale czemu to forum o zimie jest w tych forach co są umieszczone pod nazwą ciekawych jak ono jest nawet nieaktywne przez fakt, że nikt już od 74 dni tam nie pisał, a fora co się pisze na nich każdego dnia w ciekawych nie figurują, dowiem się w końcu, kto to mianuje i kto wybiera co jest ciekawe a co nie? czy to nie my powinniśmy decydować, w sensie użytkownicy piszący na forach?
wredny ja;)
New Reply
Eugenia W
20 Friends
20
1231 Posts
1231
Send Message
Invite Me as a Friend
Top 25 Poster
6/11/2011 1:52:43 PM
Jak widzisz Mironku tu sie pisze sobie a muzom. Wlasciwie to jak sie zapisalo na lp. to nie powinno sie niczego wymagac i nie zawracac tych czterech liter komus- tylko pisac i to grzecznie. Moze napisz ze sernika chcesz,to bedzie odzew???
New Reply
6/17/2011 10:30:23 PM
Quote:
mam pytanka: piersze czy to konieczność, że w ostatnio aktywnych forach pojawiają się miejscowości z których są nowi zapisujący się na lp? no i drugie co decyduje, że dane forum jest w forach ciekawych? są fora na których dużo się pisze i są popularne, a nie są tam ujęte, a było by prościej i szybciej na nie się dostać po zalogowaniu, ot co liczę na odpowiedź dziena z góry, hajos

Przepraszam ale nie zauważyłem tego postu.
Fora z miejscowościami były zawsze. Być może nie było aktywności w innych forach i te które są przypisane miejscowościom były na górze. Forum miejscowości pojawia się w liście aktywnych forów kiedy nowy użytkownik zarejestruje nową miejscowość.

Być może było więcej rejestracji z nowymi miejscowościami.

Jeszcze raz przepraszam.

Bogdan Fiedur
New Reply
Miron W
38 Friends
38
6947 Posts
6947
Send Message
Invite Me as a Friend
Top 25 Poster
6/18/2011 9:12:21 AM
Quote:
Quote:

Przepraszam ale nie zauważyłem tego postu.
Fora z miejscowościami były zawsze. Być może nie było aktywności w innych forach i te które są przypisane miejscowościom były na górze. Forum miejscowości pojawia się w liście aktywnych forów kiedy nowy użytkownik zarejestruje nową miejscowość.

Być może było więcej rejestracji z nowymi miejscowościami.

Jeszcze raz przepraszam.

Bogdan Fiedur
U la la pod wrażeniem jestem się już nie spodziewałem odpowiedzi. Cosik tak pomyślałem, ze skoro taki poślizg, to chyba wątek tak raz na miesiąc założę, coby już był sobie, a potem ino wrzucę problem i pytanko. Ale odpowiedź mnie nie satysfakcjonuje. Wiem, że się fora z miastami pojawiają jak są nowe logowania, to i prawda, nie mam nic do tego, choć głupie to, że jest jedno miasto różnie pisane np Kraków, kraków, Krakow, Cracow itp ale to nie w tym rzecz. Pytałem kto decyduje i na jakiej podstawie, że forum jakieś jest aktywne, a które polecane czyli zawsze "na górze" i z szybkim dostępem. W tych na dziś polecanych wcale nie są tylko te najpopularniejsze na lp, a chyba powinno to być jakoś regularnie poprawiane, jak się gdzieś pisze często to powinny tak być, co nie? Nie było by problemo, a tak przez te fora z miastami czasami te na których piszemy gdzieś uciekają do tyłu. To taka techniczna uwaga no i ciekawość, kto te ciekawe wybiera. Są takie na których pisze się często, a nawet codziennie a w ciekawych nie są, ale są tam za to takie na których nikt nie pisał już ponad miesiąc i stały się nieaktywne, to dziwnie ciekawe, co nie? No i pozdrawiam cosik tak myśląc, że nie będę do lipca czekać na odpowiedź, co?
wredny ja;)
New Reply

Search for People

Enter part of a name below to search our members.
Search People
Advanced